Over ons

Verhoog leads en omzet. Online Marketing met Lead Local betekent een doelgericht aanpak. Wij helpen bedrijven aan een optimale vindbaarheid in Google en andere mediakanalen.

Social Media Marketing

Wij bieden oplossingen in Google, Amazon, Bol, YouTube, Facebook, Instagram, SnapChat, Linkedin, Webdesign, Advertising, Marketplaces, Apps en nog veel meer.

Onze voetsporen verdiend door resultaten te behalen voor klanten bij meer dan tien verschillende marketingbureaus. Hierdoor weten we precies wat jij als potentiële klant zoekt én bovenal: wat je vooral niet zoekt. Verkooppraatjes met valse beloftes en sprookjes over verwachtingen en mogelijke resultaten. Hier doen we niet aan. Wij zijn direct in communicatie en strijdlustig in onze aanpak. Als doelen niet haalbaar zijn laten we dit weten en komen we altijd met alternatieven. Als doelen wel haalbaar zijn, dan doen we er gerust een paar scheppen bovenop.

Kevin van Beek
Online Marketing
ONZE VISSIE

Aanpassen aan trends en ontwikkelingen in het digitale landschap met een verhoogde relevante waarde voor bezoekers in Google, YouTube, Amazon, Bol, Facebook, Instagram, Snapchat en andere mediakanalen.